tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kaappien siivoilua..

Tänään tyhjennettiin viimeisiä tavaroita isän ja hänen avopuolison kämpiltä, huonekaluja lukuunottamatta.. Luulimme, että sitä urakkaa ei tarvitse tehdä, kun ajateltiin että meidän isovanhemmat muuttaa siihen asuntoon (koska se on heidän) mutta eivät he muutakaan, joten pitää tyhjentää nyt kaikki, että on tyhjänä kun menee kaupaksi.

Onneksi isä ja hänen avopuolisonsa olivat hyvin siistejä ihmisiä, eli asunnossa ei ollut mitään roskaa tai romua tai mitään epäsiistiä. Mutta kyllä siellä oli silti kaikkea! No miksei olisi.. 20 vuotta he yhdessä ehtivät olla, joten siltä ajalta suurin osa kertynyt. Mutta on se jännä tunne "penkoa" toisten asuntoa ja tavaroita ja papereita.. Ihmisten, joiden kanssa ei olla oltu edes juuri tekemisissä. Kurjimmalle on tuntunut hävittää heidän tarkoin säilöttyjä ja järjestettyjä papereita (kuitteja/laskuja/koulupapereita jne.) Papereita jotka on heille ollut tärkeitä (vai onko todella? vanhat paperit?) mutta joilla ei ole meille mitään virkaa.. Paperin keräykseen vaan.. Ja sitten löysimme laatikosta noin 500 tyhjää, litistettyä Sisu-laatikkoa, noin 500 kpl tyhjiä kaupan muovipusseja ja kaikenlaisia muoveja ja tyhjiä margariinirasioita ja lasipulloja säilöttynä tarkasti uusiokäyttöä varten.. Valitettavasti me ei olla sellaisia ihmisiä, jotka säilöö kaikkea mahdollista siltä varalta, että joskus sillä voi tehdä jotain.. En ikinä elämässäni voi kuvitella tarvitsevani 500 muovipussia tai tyhjää margariinirasiaa, kun en ole edes mikään marjastaja.. Ja mihinhän ne Sisu-laatikotkin oli tarkoitettu?

No tuon urakan jälkeen oli PAKKO tehdä myös omassa kotona "pieni" kaappien siivous operaatio.. Vietiin kaks laatikkoa vanhoja astioita roskiin ja yksi laatikko yhdelle kaverille, joka ehkä niistä ilahtuu. Ja heitin pois 7 kansiollista vanhoja koulupapereita. Mihin minä niitäkin olen säilönyt? En minä niitä ole koskaan koulujen jälkeen avannutkaan ja en varmasti tule avaamaankaan. Mielummin luen vanhoja päiväkirjoja, kuin vanhentunutta tietoa kouluajoilta! :D

Nyt ei ole ne omana eikä mahdollisten jälkeläisten riesana nekään paperit, ja kaapiessa on tyhjää tilaa! Ihanaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti