tiistai 5. elokuuta 2014

Rakkautta mahan täydeltä ;)



Tänään kävin ostaa äitiyshousut ja yhden pienen pienen valkoisen Bodyn (tekstillä MUM & DAD = ME) johon kuulu myös housut ja myssy (kokoa 56 cm) VOI ETTÄ ne on pienet! Niitä housuja kun katon niin meinaa tulla itku! :') Ei siis niitä miun äitiyshousuja, vaan niitä vauvan housuja.. :D

On ollu mukava päivä. Ennen kahtatoista olin jo käyny pyörällä kaupungissa, shoppaillu, hoitanu asioita, ja käyny torilla syömässä karjalanpiirakkaa. Nyt oon kotona pessyt pyykkiä ja pitäis imuroida, mutta kun on niin kuuma!

Sanoin joskus vuosia sitten siskolle, että mie en IKINÄ tule laittamaan mitään mahakuvaa itsestäni mihinkään esille, enkä edes ottais mitään mahakuvia koskaan, jos olisin joskus raskaana! No mitä tässä oon tekemässä.. ;D Kuvaamassa mahaani eli vauvaa!!! :D Niin se ajatus muuttuu.. ;) 

Voi että kun tää aika menee hitaasti! Vaikka jälkenpäinhän se on menny nopeasti.. 

Vielä tuli postissa isän kuolinpesän verotusasioita.. Onneks toinen pikkusisko lupasi hoitaa ne veroasiat, mie oisin jättäny hoitamatta, vaikka palautustahan sieltä ois kyllä jonkinverran tulossa, mutta ei niin isoa summaa että olisin jaksanu enää vaivautua! Ei vaan jaksa enää! Yli vuosi isän kuolemasta ja vielä paperiasioita.. Onneks muuten se "isän" asunto (isovanhempien omistama asunto)  on nyt lopullisesti tyhjennetty, siivottu ja myyty! Nyt saa vaan muistella isää lämmöllä, ja unohtaa kaiken pahan ja muun stressin.. Toissa yönä näin unta että isä oli elossa. Sillä oli unessa iso maha, vaikka todellisuudessa isämme oli todella hoikka. Ja siinä unessa isä jakoi meille taskustaan tikkareita. Ihme uni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti